Ons team

Ons team bestaat uit de beste docenten die lesgeven aan o.a. Nederlandse, Vlaamse en Britse studenten in het buitenland. De verschillende docenten hebben verschillende achtergronden en ervaringen. Ook hebben ze ieder hun eigen specialiteit. De lessen worden ontworpen en verzorgd door gepassioneerde, ervaren en gespecialiseerde docenten. De meeste docenten wonen in Nederland en staan daar ook voor de klas. Onze online lessen worden lessen verzorgd vanuit Oeganda, Frankrijk, Engeland, Nepal, Namibië, de Verenigde Staten, Portugal en natuurlijk ook Nederland.

 

Sanne

PO / VO / Volwassenen
sanne@meestermax.nl

"Ik vind het erg leuk dat ik lessen geef aan jonge kinderen, maar ook aan erge pubers. Kinderen die een goed niveau hebben, maar ook kinderen die nét Nederlands leren."

Hetty

KO / PO / Volwassenen
hetty@meestermax.nl

"Het is heel leuk om echt een band met de kinderen op te bouwen. Bij sommigen al meteen vanaf het eerste gesprek."

Sophie - Meester Max - online Nederlandse les

Sophie

KO / PO / VO
sophie@meestermax.nl

"Ik kan maatwerk aanbieden aan de kinderen. Als ik een schrijfopdracht heb gegeven en ik zie dat dit nog moeilijk blijkt, gaan we het éxtra oefenen."

Wesna

PO / VO / Volwassenen
wesna@meestermax.nl

"Ik geef het liefst les aan pubers. Ze zijn eerlijk, recht-door-zee, mensen die nog aan het begin van hun leven staan, dat vind ik mooi!"

Jeanine

KO / PO

jeanine@meestermax.nl

"Nederlands geven vind ik ontzettend leuk. Ik vind het belangrijk om goed aan te sluiten bij het niveau van de leerlingen en een goede band met ze op te bouwen."

Kitty

PO / VO / Volwassenen
kitty@meestermax.nl

"De band die ik opbouw met mijn leerlingen en ouders is heel waardevol. Ik heb tijdens de online les de mogelijkheid om écht te kijken wat een leerling nodig heeft."

Maaike

Kleuters / PO
maaike@meestermax.nl

"Ik vind het lesgeven aan leerlingen die beginnen met lezen en schrijven heel leuk. Zeker wanneer ze het tegelijkertijd ook in hun eigen taal leren.. Dat gaat vaak juist heel goed."

Meester Michel - Meester Max - Learn Dutch Online

Michel

PO / VO / Volwassenen
michel@meestermax.nl

"Het is fijn dat de neuzen dezelfde kant op staan na afloop van het 10-minutengesprek."

Juf Bo - Meester Max

Bo

Invaldocent
bo@meestermax.nl

"Het lesmateriaal van Meester Max is zeer divers en up-to-date.
De persoonlijke aandacht en online Nederlandse lessen op maat spreken me enorm aan."

Rob

VO / Volwassenen
rob@meestermax.nl

"Iedere leerling, iedere ouder en iedere situatie is anders. Het is heel voldoenend om voor iedere leerling een passend aanbod te creëren."


Ben jij een bevoegd docent en wil je ons team graag komen versterken? Wil jij graag lessen geven aan kinderen van expats, ondernemers en emigranten? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina .


Meester Max - online Nederlandse les - online Nederlandse lessen in Utrecht