Meester Max - Online Nederlandse les - Taal Actief - Online Dutch Lessons

Online Nederlandse les voor het basisonderwijs - privéles

Uw zoon of dochter krijgt bij Meester Max efficiënte online Nederlandse les via Teams, Zoom, Skype of een ander videobelprogramma. Kinderen kunnen op elk gewenst startniveau beginnen. Sommige leerlingen hebben al wel eens Nederlandse lessen gehad, anderen nog niet. U kunt zelf bepalen waar de focus en de prioriteit liggen tijdens de lessen. Een aantal aspecten die veelvuldig terugkeren in de lessen aan basisschoolleerlingen zijn:

  • Spreekvaardigheid

  • Technisch lezen

  • Begrijpend lezen

  • Woordenschat

  • Schrijfvaardigheid

  • Spelling en Grammatica
     

Wekelijks ontwerpt de docent een les die is gebaseerd op de actualiteit, de gemaakte fouten van de vorige les en de leerdoelen die gesteld zijn tijdens de aanmelding. De online Nederlandse lessen voor basisschoolkinderen zijn dus écht op maat gemaakt . De leerlingen raken intrinstiek gemotiveerd en de lessen zijn uitdagend en op het juiste niveau.

Twee keer per schooljaar krijgt u de mogelijkheid om kosteloos een rapport te krijgen waarin een goed en duidelijk overzicht van de behaalde doelen staat vermeld. Ook worden er 10-minutengesprekken aangeboden en worden er weer nieuwe doelen gesteld.

De docenten van Meester Max werken met dezelfde gangbare methodes als dat op de Nederlandse basisschool worden gebruikt. Zo wordt de instroom in het Nederlands onderwijssysteem veel gemakkelijker.

Het is belangrijk dat leerlingen, naast de Nederlandse lessen, zoveel mogelijk ondergedompeld worden in de Nederlandse taal. Het bespreken van Nederlandse films, series en muziek zal, naar wens, ook worden ingebed in het persoonlijke curriculum. Ook kan er gewerkt worden met specifieke kijkopdrachten aan de hand van televisieprogramma’s zoals Het Klokhuis of het Jeugdjournaal. Het is daarnaast natuurlijk bevorderlijk wanneer de leerling in de thuissituatie ook Nederlands spreekt met één of beide ouders.

De materialen die tijdens de les worden gebruikt worden per e-mail, via Google Drive of Microsoft Onedrive gedeeld. Soms is het toch écht fijner om een papieren werkboek of tekstboek te hebben. Onze docenten kunnen dan advies uitbrengen aan de ouders welke methodes het best kunnen worden aangeschaft. Voor andere leerlingen is het juist fijner om van allerlei verschillende methodes en licenties een gedeelte te gebruiken. Iedere leerling heeft tijdens de online Nederlandse lessen hun eigen leerdoelen en iedere leerling werkt dus met ander lesmateriaal.

 

Bij Meester Max worden online Nederlandse lessen verzorgd aan een hele diverse groep leerlingen:

 

Meester Max staat voor kwaliteit . Het is belangrijk dat de lessen effectief en efficiënt verlopen. In het begin werken we aan intrinsieke motivatie bij de leerlingen. Soms beginnen we met lessen die iets korter duren. Zo blijft de spanningsboog scherp en verlaten de kinderen de Nederlandse les met een goed gevoel.

 

Tarieven voor een lespakket Nederlands:

Flexibiliteit en maatwerk is bij ons erg belangrijk. Er is ruimte voor speling op het gebied van leslengte en frequentie. Zo kunnen we het best inspelen op de unieke situatie van de leerling . Onze lessen zijn scherp geprijsd ten opzichte van onze directe concurrenten. Naast dat we financieel aantrekkelijker zijn, geloven wij dat wij ook meer flexibiliteit geven met betrekking tot het inplannen van de lessen.
 

Strippenkaart      Tarief

36 uren                  €2070,- (of bijvoorbeeld 48 lessen van 45 minuten)

18 uren                  €1080,- (of bijvoorbeeld 36 lessen van 30 minuten)

9 uren                    €585  (of bijvoorbeeld 12 lessen van 45 minuten)

 

Des te meer uren je aanschaft, des te voordeliger het tarief . Uren in een strippenkaart kun je verdelen over meerdere kinderen in een gezin. In tegenstelling tot concurrenten kun je bij ons overgebleven uren gewoon meenemen naar het volgende schooljaar. Voor alle informatie over onze tarieven klik je hier: www.meestermax.nl/tarieven .

 

 

Wat zeggen ouders over onze online Nederlandse lessen?"Ik wil je heel erg bedanken voor alle hulp en goede lessen! Jessica's Nederlands heeft zeker een grote stap vooruit gemaakt sinds vorig jaar."

Yvonne


ACS International School Cobham Dutch
Meester Max - online Nederlandse les - online Nederlandse lessen in Utrecht


Ik heb mijn dochter Chloé een beetje leren lezen in het Nederlands, maar daar bleef het bij. Ze had geen motivatie en vond het niet belangrijk om Nederlands te leren. Toen ze eenmaal ook in het Frans kon lezen en schrijven, merkte ze dat het eigenlijk wel heel moeilijk was om berichtjes in het Nederlands te sturen naar haar Nederlandse opa en oma. Sinds we met de online Nederlandse les via Meester Max zijn begonnen, vindt Chloé het een feest om Nederlands te leren. Ze kijkt elke week uit naar haar les met juf Maaike, maakt graag haar huiswerk en leest iedere avond in een Nederlands boek. Haar lezen is enorm vooruitgegaan en ook het schrijven van berichtjes in het Nederlands gaat al een stuk beter. Ik ben heel blij dat ze dankzij de lessen plezier heeft gekregen in het leren lezen en schrijven in het Nederlands.

Sanne, Frankrijk