Wat geef je aan iemand die in het buitenland woont?

Ik kan me goed voorstellen dat je het lastig vindt om een cadeau te kopen voor iemand die in een ander land woont. Ik merk het zelf ook. Het is ontzettend leuk om onverwachts een cadeautje te krijgen van iemand die in een ander land woont. Ik gebruik vaak Bol.com om vrienden en familieleden in Nederland én het buitenland te verrassen. Ik heb hier een aantal cadeautips voor mensen die in buitenland wonen op een rijtje gezet voor je:


Cadeautips voor kinderen in het buitenland

Typisch Nederlandse cadeaus voor mensen in het buitenland

Boeken

Nederland & Duizend dingen over Nederland

Nederland reisgids - vakantie in eigen land

1000 dingen doen in Nederland

The Netherlands at its best

New visions of the Netherlands


Typisch Nederlands

Rituals voor hem of haar

Typisch Nederlandse fietsbel

Mokkenpakket met vertaalde spreekwoorden

ABC Poster van Nederland

Kussenhoezen delftsblauw

Wandbordenset


Mocht je geen keuze kunnen maken? Dan kun je natuurlijk ook altijd een Bol.com Cadeaukaart geven. Zo kan diegene die je cadeau ontvangt zelf bepalen wat hij of zij krijgt en waar het wordt bezorgd.


Naar welke landen verstuurt Bol.com pakketjes?

Voor het verzenden van een cadeau buiten Nederland en België zijn er extra verzendkosten. Hieronder een indicatie van de verzendkosten:

Binnen de EU

€5,99 - €33,99

Buiten de EU

€21,99 - €24,99

Buiten Europa

€24,99 - €28,49

Rest van de Wereld

€31,99

Om een pakketje naar onze locatie in Londen te sturen, betaal je €11,99 verzendkosten en de bezorging duurt zo'n drie werkdagen.

Wil je een boek verzenden naar een familielid in Zweden of Zwitserland? Dan ben je voor de bezorging zo'n €20,99 kwijt. De bezorging neemt ruim 6 werkdagen in beslag.

Een pakketje voor Curaçao, Singapore of de Verenigde Staten kost €31,99 en de bezorging duurt ongeveer een week, ofwel 5 werkdagen.

Bol.com heeft ook een cadeaupapierservice; voor €1,99 kun je de artikelen ook nog eens laten inpakken.

Als ik de verzendkosten zelf te hoog vind, ten opzichte van het cadeau, kies ik er soms ook gewoon voor om het in Nederland bij vrienden of familie van diegene te laten bezorgen op de verjaardag. Dan krijgen ze via WhatsApp een fotootje dat er een pakketje ligt te wachten bij opa of oma. Dat is dan nóg een goede reden voor ze om weer even naar Nederland te komen.

De allerleukste taalspellen - Een overzicht van de leukste taalspelletjes - Meester Max - online Nederlandse les