Referenties

Ze is heel goed in het schakelen tussen gezellig kletsen en toch ook weer aan de bak gaan. Ze doet dat op zo’n manier dat de meiden de lessen heel leuk vinden en het niet als last zien. Het is echt op de persoon afgepast. De een heeft wat meer sturing en stimulans nodig en de ander meer hulp bij concentreren en de tijd te nemen en na te lezen. Door de 1-op-1-lessen gaat dat echt super.

- Merel

De docent is goed in het opkrikken van Helena's zelfvertrouwen

- Margreet

Kitty is goed in de kids betrekken bij de les (ook al hebben ze niet altijd zin). Ze verzint leuke spelletjes en herinnert wat afspeelt in hun leven en vraagt er actief naar

- Anja

Maaike heeft de lessen precies op het niveau van de jongens en zij spreken nu ook veel meer Nederlands met mij ook al zijn zij al 3 jaar niet meer in Nederland geweest.

- Elise

De flexibiliteit is voor ons heel belangrijk met wisselende tijden voor allerlei andere clubjes en we zijn blij dat we altijd weer een gaatje kunnen vinden als ons schema wijzigt.

- Anja

De lessen zijn leuk, maar ook moeilijk. Wat ik goed vind aan de lessen is dat het afgesteld is op wat ik wil.

- Ellen

Wesna is de beste! ze stuurde ons altijd ruim op tijd de opdrachten, gaf feedback en was nooit beroerd om even een mail te sturen om nog een en ander uit te leggen. Wat ik heel goed aan de lessen vind, is dat het heel duidelijk was waar er naar toe werd gewerkt.

- Sanne

Juf Sanne is goed en weet mij te motiveren. Ik vind het goed dat de lessen aansluiten bij de actualiteit.

- Marina

De Nederlandse lessen zijn heel goed gestructureerd en gevarieerd. De docent spreekt met humor en laat vooral het kind zelf veel proberen te zeggen. Top! Zowel luister-, spreek- als schrijfoefeningen goed gevarieerd. Goede mix tussen opgelegde onderwerpen over het dagelijks leven.

- Saskia

Sanne is een zeer goede vakleerkracht en heeft ons op een goede manier voorbereid voor de examens.

- Barry

Kitty is betrokken. De lessen zijn goed.

- Leontine

We zijn pas net begonnen. Vooralsnog bevalt het goed! Sanne is heel aardig en positief. Ze verbetert mijn kinderen op een fijne manier.

- Mechteld

De lessen zijn zowel leuk als informatief. Mijn docent is erg geduldig. Dit is belangrijk voor een langzame student zoals ik. Mijn leraar is erg flexibel met wanneer ze de les kan doen. Ik waardeer ook het leermateriaal dat beschikbaar is.

- Harry

Een leuke juf die heel geduldig is en alles net zo vaak uitlegt tot ik het snap. Het is goed dat we verschillende dingen doen zoals spelling, werkwoorden en teksten. het is gezellig dat we ook spelletjes doen.

- Karin

Juf kitty is aardig en begripvol. we kunnen aangeven wat we willen leren. We vinden de competities leuk.

- Arthur

Sanne heeft een goede band opgebouwd met Jules ondanks zijn introverte en verlegen persoonlijkheid.

- Carolien

Maaike is een geweldige jufrouw die op creatieve wijze altijd weer de aandacht van de kinderen weet te trekken en te behouden.

- Ilonka

Ik ben helemaal tevreden met de lessen

- Elise

Kitty pas de werkwijze aan aan het kind en weet ze altijd goed te betrekken. De lessen zijn afwisselend, individueel afgestemd en van hoog niveau.

- Anja

Menno heeft de lessen met Rosella met heel veel plezier gevolgd. Hij vond het samenwerken met haar heel fijn. Hij heeft geen een keer met tegenzin de les gevolgd.

- Marieke

Rosella zorgde ervoor dat ik de taal kon leren via lesmateriaal dat mij ook veel vertelde over Nederland.

- Adrian

In de eerste reeks van lessen hebben we geen aandacht gegeven aan huiswerk. Nu we dat consequent wel doen geloof ik dat de leerdoelen beter ondersteund worden.

- Sander

De lessen zijn aangepast aan het niveau en interesse van de studenten.

- Myreija

De lessen zijn Leuk, ludiek, vrolijk én efficiënt !

- Mieneke

De lessen zijn Zeer professioneel en behulpzaam

- Lotte

De lessen zijn goed, afwisselend en passend voor Sam. Hij volgt met plezier de lessen wekelijks.

- Ilona

De lessen zijn Goed! Ik zie echt een verschil in Leah's Nederlandse kennis.

- Esther

"Max has received his results exactly today - A* (95 % score). Again, I can only conclude that his preparation under the Kitty leadership was excellent. I have already recommended your services to my colleagues and friends so you should expect some requests coming in the future. Once again thanks you very much for your service. Kind regards."

 

Ingrid - Nederland

"Het was heel leuk om van Kitty online les te krijgen! Ik heb wel eens vaker online Nederlandse les gehad, maar dat was meer zelfstandig en dan deed ik maar wat. Dat was hier echt niet het geval! De lessen waren goed georganiseerd en ook nog eens leuk. Bij Kitty in de les voelde ik mij lekker in mijn vel. Ik was erg zelfverzekerd. De sfeer was erg ontspannen. De weken voorafgaand aan het examen, heb ik zo mijn zelfvertrouwen op kunnen bouwen. Ik kreeg uiteindelijk een super resultaat! De lessen hebben mij dus erg geholpen. Super bedankt!"

 

Lei - Kenia

"De lessen gaan goed, Femke vindt het leuk en heeft er echt wat aan. Het mysterieuze pakketje dat we gingen ophalen bij het postkantoor vanochtend en waardoor Femke een beetje ongeduldig was in de les? Het blijkt een cadeau van Meester Max, hartelijk dank, we zitten nu lekker te spellen! "

 

Rosa - Engeland

"Allereerst bedankt voor de chocoladeletter! Vond ze superleuk!

Het gaat goed, Isis klikt goed met Ingrid en stukje bij beetje het niveau en best passende aanpak. Isis vindt het leuk en doet ijverig mee."

 

Katrien - Engeland

"Kitty I just got your card – it is the sweetest kindest thing ever. Thank you SO MUCH! And thank you for the lessons I have really enjoyed them and you were great. I just wish you lived round the corner from me!!"

 

Clare - Engeland

"Isma’il heeft vandaag zijn laatste les gehad met Kitty. Het is best wel lastig om na zo’n intensieve periode afscheid van elkaar te nemen maar het resultaat is er. Kitty heeft Isma’il heel erg goed voorbereid op zijn examens en dit heeft ervoor gezorgd dat hij met een goed gevoel zijn examens is ingegaan. Wij hebben Kitty ervaren als een docent waarmee je prettig mee kan samenwerken. Ze stelt je op je gemak en weet precies op welke knoppen ze moet drukken en wanneer. Isma’il heeft hierdoor de lessen met veel plezier doorlopen. Hij had er altijd al zin om snel met het huiswerk aan de slag te gaan. Ook voor mij, als thuisonderwijzer, is het een bijzondere periode geweest. Dit examen is het eerste dat wij doen. De lessen met Kitty hebben mij ook extra houvast gegeven en nieuwe inzichten. Daar ga ik zeker mee aan de slag met de andere kinderen. Aanstaande dinsdag heeft hij zijn laatste examen. Daarna moeten we best lang wachten want in augustus zijn de resultaten bekend. Uiteraard zullen wij die gelijk met jullie delen. Heel erg bedankt voor alles en ook nog voor die leuke kaart. Echt superleuk en attent!"

 

Linda - Marokko

"Meester Rob heeft me heel veel geholpen met mijn spelling en werkwoordsvormen. Volgend jaar hoop ik dat hij mij ook helpt met de voorbereidingen voor mijn GCSE Nederlands."

 

Melle - Engeland

"De meester is grappig en leuk. De lessen zijn altijd heel leerzaam."

 

Zoe - Engeland

"De lessen zijn erg leuk en helpen heel erg veel. Een sterke eigenschap aan de lessen van Meester Max vind ik dat hij lesgeeft met veel passie."

Vincent - Engeland

"Kitty is vriendelijk en gekwalificeerd. Ze is geduldig. De lessen zijn leerzaam en het is een heel goede voorbereiding op mijn examen (A-levels Dutch) en ik vind het heel goed dat de lessen zijn aangepast om mijn niveau."

Catelijne - Engeland

"Juf Kitty is heel leuk, gemakkelijk in de omgang en ik voel me op mijn gemak bij haar."

Emma Jane - Engeland

"Ik wil je heel erg bedanken voor alle hulp en goede lessen! Jessica's Nederlands heeft zeker een grote stap vooruit gemaakt sinds vorig jaar."

Yvonne - Engeland

"Rob, hartelijk dank voor al je inspanningen. De meiden vonden de Nederlandse les weer helemaal leuk en dat komt natuurlijk door meester Rob, vandaar deze kleine attentie, hartelijke groeten"

Mirjam - Engeland

Online Nederlandse les - Online Groepsles Nederlands - Learn Dutch Group Lesson

Groep lessen Nederlands

"Super blij met Meester Max die nu mijn twee drietalige jongens hun Nederlands weer flink opgehaald heeft!"

Anne - Nederland

"Max gives fantastic lessons over Skype, its a great way to learn the language and super convenient, I've found it far more motivating to have regular lessons than try to self-motivate through free apps such as Duolingo. Thank you!"

Richard - Engeland

"Catelijn heeft een A* voor haar A Level Nederlands gehaald wat natuurlijk fantastisch is. Het hoogst haalbare! Zij heeft haar andere vakken ook heel goed gemaakt en is geslaagd en gaat in Delft studeren. Kitty, bedankt voor al je lessen."

Karin - Engeland

"De chocoladeletter is met juichend enthousiasme ontvangen, bedankt! Het lesschema van eens in de twee weken les bevalt goed."

Rosa - Engeland

"Lisa vindt het erg leuk en leert erg snel op deze manier. Ze is nu bijna op niveau wat ze zou zijn als we in NL zouden wonen. En ze vindt Kitty ook erg leuk, ze maakt de les interessant en afwisselend. Ook is Kitty flexibel als we eens een les moeten verzetten."

Anja - Engeland


Heb jij ook les gehad via Meester Max en wil je ook feedback geven? Geef je naam, leeftijd en bericht door via de contactpagina .


Je kunt natuurlijk ook een review achterlaten op Facebook of Google: