Wij zijn op 22 augustus jarig!Op 22 augustus viert meester max zijn verjaardag. Sinds 2016 hebben we al met meer dan 80 leerlingen mogen werken. We hebben al meer dan 2500 lessen verzorgd. We zijn gegroeid van ‘Rob geeft bijles’ naar professioneel en gepassioneerd team dat staat voor de allerbeste online lessen op maat. We staan klaar om ook aankomend schooljaar met veel plezier samen met onze leerlingen aan de slag te gaan.


Om dit te vieren, hebben we van 22 augustus tot en met 22 september een speciale verjaardagsactie. Je krijgt gedurende deze periode 10% korting op al onze strippenkaarten.


Voordat wij beginnen met het lesgeven is het voor ons belangrijk dat we jullie goed leren kennen. Je zult dus eerst een vragenlijst invullen. Hierin geef je duidelijk aan wat je verwachtingen zijn aan de hand van onze vier kernelementen. Er wordt dan een gratis proefles ingepland met de docent die het best past bij jullie persoonlijke situatie. Tijdens deze proeflesw kijken we naar het niveau van de leerling kun je al je vragen stellen.


Klik hier als je een gratis proefles wil.


De kleine lettertjes:

  • Je krijgt sowieso een gratis proefles. Zorg dat je deze les inplant voordat je daadwerkelijk een strippenkaart aanschaft.
  • De lessen die je aanschaft zijn maximaal twee schooljaren geldig; bestel je 'te ruim', dan kun je de lessen dus gewoon meenemen naar volgend schooljaar.
  • Je bepaalt in overleg met de docent hoe lang een les duurt. Voor de ene leerling is 30 minuten ideaal, een andere leerling heeft een uur les en weer een andere leerling heeft anderhalf uur les. Een strippenkaart van 9 lessen is dus ook tegelijkertijd 18 lessen van 30 minuten.
  • De lessen kunnen verdeeld worden over meerdere leerlingen in het gezin.
  • De korting is niet te combineren met de kortingsactie van Stichting Goed.
  • Zorg dat je voor 22 september je strippenkaart hebt besteld.
  • Bij Meester Max betaal je voor de les. Je betaalt dus niet voor een one-size-fits-all online leeromgeving of een lesmethode. Bij ons zit de docent klaar om iedere les met jou samen aan de slag te gaan.
  • De IB-lessen (IB Dutch, language & literature en language acquisition) zijn uitgesloten van de kortingsactie.
  • Onze bestaande klanten kunnen ook gebruik maken van de kortingsactie. Hebben zij nog nooit gebruik gemaakt van een 10%-kortingsactie, dan kunnen ze ook voor 22 september 10% korting krijgen op hun volgende strippenkaart.