Meester Max draagtas - Spreek Nederlands met mij!

Wanneer je kiest voor de online Nederlandse lessen van Meester Max, dan krijg je bij aankoop van een strippenkaart een welkomstpakketje thuisgestuurd.

In het pakketje zitten sowieso een wisbordje, een draagtas en MeesterMaxpotloden. De Meeloper krijg je bij aankoop van strippenkaart zilver, goud en platinum. Het Bullet Journal ontvang je daarnaast ook bij de strippenkaarten goud en platinum.

Spreek Nederlands met Mij - Spreek Nederlands met me - Praat Nederlands met me - Meester Max - online Nederlandse les voor expats

De Meester Max draagtas

Neem deze tas mee wanneer je op pad gaat en zie hoe de mensen om je heen kleine gesprekjes met je gaan voeren. De meeste mensen vinden het geweldig als ze merken dat je oprecht hun moedertaal wilt leren spreken en zullen maar wat graag de rol van taalleraar op zich nemen.

Mocht je geĂ¯nteresseerd zijn in deze tas en onze online Nederlandse lessen, neem dan gerust contact met ons op. We zullen je eerst een vragenlijst sturen. Door ons zoveel mogelijk informatie te geven, kunnen wij je een gratis proefles aanbieden met de docent die het best past bij de leerstijl en de beschikbaarheid van de leerling.

Meester Max - Nederlandse les op maat - Edukans - Schoolmaatjes - IB Dutch
Spreek Nederlands met Mij - Spreek Nederlands met me - Praat Nederlands met me - Meester Max - online Nederlandse les voor expats
Spreek Nederlands met Mij - Spreek Nederlands met me - Praat Nederlands met me - Meester Max - online Nederlandse les voor expats