NBCC Awards 2019 - Meester Max genomineerd voor NBCC Stronger Together Award - Meester Max - online Nederlandse les
NBCC Awards 2019 - Meester Max genomineerd voor NBCC Stronger Together Award - Meester Max - online Nederlandse les
NBCC Awards 2019 - Meester Max genomineerd voor NBCC Stronger Together Award - Meester Max - online Nederlandse les
Meester Max - Nederlandse les voor expats - genomineerd voor de NBCC SME Award 2021

Meester Max is genomineerd voor de 'NBCC SME AWARD 2021'

NBCC

De NBCC heeft de afgelopen jaren awards uitgereikt aan bedrijven die Nederland met het Verenigd Koninkrijk verbindt. NBCC staat voor Netherlands British Chamber of Commerce. Rond 1889 werd de Nederlands-Britse Kamer van Koophandel opgericht. Het is een volledig onafhankelijke, bilaterale organisatie met leden in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en een klein aantal andere landen.

SME Awards

De NBCC Awards 2021 worden uitgereikt tijdens het zogenoemde 'North Sea Neighbours Dinner'. De allerbeste prestaties van het afgelopen jaar worden erkend en gevierd. Het doel van de awards is om deze prestaties op het gebied van duurzaamheid, innovatie, diversiteit, integratie en bilaterale samenwerkingen te erkennen en te vieren. Het doel van de SME Award is om kleine en middelgrote bedrijven (small & medium size) in de privésector in het VK en in Nederland specifiek erkenning te geven voor hun bijdrage aan de economie, het creëren van banen. Ook wordt er door de jury gekeken naar het mediaprofiel, de mate van inspiratie, de sociale impact, de contributie met betrekking tot de Anglo-Nederlandse relatie en de manier hoe er met Brexit en de Covid-19 pandemie is omgegaan.


Meester Max

Dit jaar viert Meester Max zijn 5-jarige jubileum. Al vijf jaar bieden wij maatwerk op het gebied van online Nederlandse lessen aan expats in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, en ook daarbuiten. We geven vanaf de start een tegengeluid op het gebied van de gigantische online aanbieders. Flexibiliteit, maatwerk en een persoonlijke aanpak zijn bij Meester Max de peilers waarop het hele onderwijssysteem gebaseerd is. Per leerling wordt er gekeken wat de ideale leslengte is. De inhoud van de lessen is gebaseerd op de vooraf gestelde persoonlijke leerdoelen en er wordt iedere les gekeken naar de actualiteit en de fouten die gemaakt zijn in de vorige les. Sommige leerlingen willen intensief werken en hebben drie lessen per week. Andere leerlingen kiezen voor 30 lessen verspreid over het schooljaar. In de zomer komt het team van Meester Max weer bij elkaar tijdens de MeesterMaxdag. We zullen de successen vieren en we zullen vooruitkijken naar volgend jaar. Wat kunnen we nóg beter doen en wat is de feedback van onze huidige leerlingen en ouders?

En nu?

Op 18 mei zijn alle nomitaties bekendgemaakt. In week 21 wordt de shortlist gepresenteerd en op 3 juni zullen de awards worden uitgereikt tijdens het NBCC North Sea Awards Event 2021. Hieronder vind je een overzicht van alle genomineerden:

NBCC Awards 2021 - Nominees - Nominaties - SME AWARD - Meester Max