Meester Max Bullet Journal

Wanneer je kiest voor de online Nederlandse lessen van Meester Max, dan krijg je bij aankoop van een strippenkaart een welkomstpakketje thuisgestuurd.

In het pakketje zit sowieso een wisbordje . De Meeloper krijg je bij aankoop van strippenkaart zilver, goud en platinum . De Meeloper is ontwikkeld door het docententeam van Meester Max. Tijdens de Meester-Maxdag 2019 bespraken we hoe we een logboek konden inzetten om de voortgang van de lessen bij te houden. Maatwerk, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak zijn de belangrijkste bouwstenen van Meester Max .

Wanneer je kiest voor Strippenkaart platinum krijg je twee bullet journals . Deze bonus geldt zolang de voorraad strekt. Wil je deze twee bullet journals dus ontvangen, zorg er dan voor dat je snel je gratis proefles aanvraagt en strippenkaart platinum aanschaft.

Zeker voor gezinnen met meerdere kinderen is dit een aantrekkelijke prijs. Je kunt de uren van de strippenkaart over meerdere personen delen én je bepaalt in overleg met de docent de lestijd. Het zouden dus ook gewoon lessen van 30, 45, 75 of 90 minuten kunnen worden.


De Meester Max Bullet Journal

In de Bullet Journal kun je tijdens de online Nederlandse lessen aantekeningen maken. In plaats van lijntjes staan er lichtgrijze stipjes op de pagina's. Dit geeft je de vrijheid om zelf de pagina in te delen. Een woordweb, een checklist, een dictee, het oefenen van de letters... Er zijn veel mogelijkheden.

Mocht je geïnteresseerd zijn in dit unieke bullet journal en onze online Nederlandse lessen, neem dan gerust contact met ons op. We zullen je eerst een vragenlijst sturen. Door ons zoveel mogelijk informatie te geven, kunnen wij je een gratis proefles aanbieden met de docent die het best past bij de leerstijl en de beschikbaarheid van de leerling .

Meester Max - Nederlandse les op maat - Edukans - Schoolmaatjes - IB Dutch
Meester Max Mail - Schrijf je nu gratis in
Wat maakt Meester Max uniek?