Interactief lesgeven met wisbordjes

Wanneer je kiest voor de online Nederlandse lessen van Meester Max, dan krijg je bij aankoop van een strippenkaart een welkomstpakketje thuisgestuurd.


Gratis wisbordje voor onze leerlingen

In het welkomstpakketje zit sowieso een wisbordje. We zetten dit veel in tijdens de les. Schrijven, spelling en woordenschat zijn vaardigheden die we op een interactieve manier kunnen trainen met behulp van de wisbordjes. Zo af en toe krijg je bij ons per post een kleinigheidje. Houd de brievenbus maar in de gaten, want na aanmelding voor de lessen, krijgen ook jullie een uniek pakketje!


Correctbooks voor Edukans

We gebruiken zelf tijdens de lessen dus de wisbordjes. Daarnaast doneren we ook een Correctbook aan Edukans . Hiermee zorgen we er samen voor dat leerlingen in ontwikkelingslanden ook optimaal kunnen leren. Het Correctbook, een eigen schriftje dat eindeloos meegaat zorgt er voor dat deze kinderen – vaak voor het eerst – actief meedoen in de les!


Mocht je geïnteresseerd zijn in onze online Nederlandse lessen, dan raden we je aan om contact met ons op te nemen en ons duidelijk aan te geven hoe je kind het beste leert. Door ons zoveel mogelijk informatie te geven, kunnen wij je een gratis proefles aanbieden met de docent die het best past bij de leerstijl en de beschikbaarheid van de leerling .

Meester Max - Nederlandse les op maat - Edukans - Schoolmaatjes - IB Dutch
Meester Max Mail - Schrijf je nu gratis in
Wat maakt Meester Max uniek?