Online Nederlandse les - Zoom - Teams - Skype - Online Dutch - Learn Dutch online - Online Nederlandse les op maat - Nederlandse lessen online - Online Nederlandse les voor volwassenen - Online Nederlandse les voor kinderen

Online Nederlands leren voor kinderen en volwassenen

Meester Max verzorgt online Nederlandse lessen op maat. De bevoegde en enthousiaste docenten willen (de kinderen van) expats graag helpen bij het aanleren of het verbeteren van de Nederlandse taal. Met behulp van interactieve, uitdagende en persoonlijke lessen zorgt Meester Max voor een aanbod op maat. Graag ‘ontzorgen' de docenten van Meester Max de ouders door de Nederlandse lessen te geven op de tijdstippen die goed uitkomen. Kortom, precies hoe jij het wil!

Meester Max helpt leerlingen van de basisschool, het voortgezet onderwijs, maar ook volwassenen bij het aanleren of verbeteren van hun vaardigheden met betrekking tot de Nederlandse taal.

Bij Meester Max worden de lessen verzorgd door de allerbeste, gepassioneerde, talentvolle en vernieuwende docenten die oog hebben voor ieder individu. Elke leerling/student is anders en dát wordt gezien. Jouw leraar zal iedere week een les creëren die aansluit bij de persoonlijke leerbehoefte, de nieuwsgierigheid en de leerdoelen van de leerling. Nederlands leren wordt hierdoor écht leuk.

Wij staan voor veel kwalitatieve lesuren met een échte meester of een juf. Geen 'hippe leeromgeving' waar leerlingen zelfstandig dienen te werken en waar je via chat of e-mail af en toe feedback krijgt van een docent. Leer Nederlands bij online NT2-school Meester Max!


Online Nederlandse lessen via Zoom, Teams, Skype of Google Meet

Woon je in het buitenland en is er geen Nederlandse school in de buurt? Is er geen NTC-school op reisafstand of sluit het aanbod niet voldoende aan bij je verwachtingen en behoeften? Nederlandse lessen van Meester Max bieden dan een uitkomst! Via een videobelgesprek verzorgen we wekelijks een les waarin de taal en de cultuur aan bod komen. Online Nederlands leren voor kinderen is hierdoor écht efficient. Online Nederlandse les op maat, passend bij de unieke situatie van iedere leerling.


Meester Max, gaat voor Maximale leerwinst, Maximale resultaten en Maximaal leerplezier. Meester Max verzorgt, door middel van de op maat gemaakte online Nederlandse lessen, onderwijs dat precies aansluit bij iedere leerling.
3500+ online Nederlandse lessen

Sinds de start van het schooljaar in 2016 hebben de verschillende docenten van Max al meer dan 3500 online lessen Nederlands verzorgd.
Leerlingen wonend in 37 landen

Meester Max geeft online Nederlanse lessen aan leerlingen uit Nederland, Engeland, Wales, Cuba, Frankrijk, Italië, Ierland, Dubai, Malta, Singapore, Marokko, Spanje, Griekenland, Zweden, Puerto Rico, Cyprus, Nigeria, Australië, Libanon, Israël, Brunei, de Verenigde Staten, België, Zuid-Afrika, Ecuador, Uruguay, Kenia, Saoedi-Arabië, Noorwegen, Polen, Rusland, Portugal, Zwitserland, Hong Kong, Bahrein, Guadeloupe & Duitsland.Wereldwijd al 150+ leerlingen

In de afgelopen jaren hebben meer dan 150 leerlingen online Nederlandse les gehad van de bevoegde docenten van Meester Max.

Wat zeggen ouders over de online Nederlandse lessen van Meester Max?

Ik heb mijn dochter Chloé een beetje leren lezen in het Nederlands, maar daar bleef het bij. Ze had geen motivatie en vond het niet belangrijk om Nederlands te leren. Toen ze eenmaal ook in het Frans kon lezen en schrijven, merkte ze dat het eigenlijk wel heel moeilijk was om berichtjes in het Nederlands te sturen naar haar Nederlandse opa en oma. Sinds we met de online Nederlandse les via Meester Max zijn begonnen, vindt Chloé het een feest om Nederlands te leren. Ze kijkt elke week uit naar haar les met juf Maaike, maakt graag haar huiswerk en leest iedere avond in een Nederlands boek. Haar lezen is enorm vooruitgegaan en ook het schrijven van berichtjes in het Nederlands gaat al een stuk beter. Ik ben heel blij dat ze dankzij de lessen plezier heeft gekregen in het leren lezen en schrijven in het Nederlands.
Sanne, FrankrijkMijn docent is heel goed in het schakelen tussen gezellig kletsen en toch ook weer aan de bak gaan. Ze doet dat op zo’n manier dat de meiden de Nederlandse lessen heel leuk vinden en het niet als last zien.

De lessen zijn echt op de persoon afgepast. De een heeft wat meer sturing en stimulans nodig en de ander meer hulp bij concentreren en de tijd te nemen en na te lezen.
Door de 1-op-1lessen gaat dat echt super.

Onze juf is een onderdeel van de familie geworden. En ondanks van onze jongste bekend is geworden dat zij best stevig dyslectisch is gaan beide meiden goed vooruit.

Merel, NoorwegenIsma’il heeft vandaag zijn laatste les gehad met Kitty. Het is best wel lastig om na zo’n intensieve periode afscheid van elkaar te nemen maar het resultaat is er. Kitty heeft Isma’il heel erg goed voorbereid op zijn examens en dit heeft ervoor gezorgd dat hij met een goed gevoel zijn examens is ingegaan. Wij hebben Kitty ervaren als een docent waarmee je prettig mee kan samenwerken. Ze stelt je op je gemak en weet precies op welke knoppen ze moet drukken en wanneer. Isma’il heeft hierdoor de lessen met veel plezier doorlopen. Hij had er altijd al zin om snel met het huiswerk aan de slag te gaan. De lessen met Kitty hebben mij ook extra houvast gegeven en nieuwe inzichten. Aanstaande dinsdag heeft hij zijn laatste examen. Heel erg bedankt voor alles en ook nog voor die leuke kaart. Echt superleuk en attent!

Linda, Marokko