Wij zijn op 22 augustus 2019 jarig!Op 22 augustus viert meester max zijn verjaardag. Sinds 2016 hebben we al met meer dan 60 leerlingen mogen werken. We hebben al meer dan 1000 lessen verzorgd. We zijn gegroeid van ‘Rob geeft bijles’ naar professioneel en gepassioneerd team dat staat voor de allerbeste online lessen op maat. We staan klaar om ook aankomend schooljaar met veel plezier samen met onze leerlingen aan de slag te gaan.


Om dit te vieren, hebben we tot en met 31 augustus een speciale verjaardagsactie. Je krijgt gedurende deze periode 10% korting op al onze lespakketten.De verjaardagskorting (die je bovenop de pakketkorting krijgt) kan oplopen tot wel €360,-


Voordat wij beginnen met het lesgeven is het voor ons belangrijk dat we jullie goed leren kennen. Je zult dus eerst een vragenlijst invullen. Dan wordt er een gratis proefles ingepland. We kijken naar het niveau van de leerling én bespreken de unieke situatie en verwachtingen.


Klik hier als je een gratis proefles wil.

Klik hier om ons een e-mail te sturen.


De kleine lettertjes:

  • Je krijgt sowieso een gratis proefles. Zorg dat je deze les inplant voordat je daadwerkelijk een pakket aanschaft.
  • De lessen die je aanschaft zijn maximaal twee schooljaren geldig; bestel je 'te ruim', dan kun je de lessen dus gewoon meenemen naar volgend schooljaar.
  • Je bepaalt in overleg met de docent hoe lang een les duurt. Voor de ene leerling is 30 minuten ideaal, een andere leerling heeft een uur les en weer een andere leerling heeft anderhalf uur les.
  • De lessen kunnen verdeeld worden over meerdere personen in het gezin.
  • Zorg dat je voor 22 augustus je lessen hebt besteld. Je krijgt uiterlijk 1 september een factuur die voor 1 oktober betaald dient te worden.
  • Bij Meester Max betaal je voor de les. Je betaalt dus niet voor een one-size-fits-all online leeromgeving of een lesmethode. Bij ons zit de docent klaar om iedere les met jou samen aan de slag te gaan.Nederlandse les met korting