Meester Max wint internationale award voor beste online Nederlandse lessen


Meester Max is door de jury van Corporate Vision gekozen tot winnaar van een van de 'Education and Trainig Awards 2022'!


In augustus 2022 kregen we een fantastisch bericht via de e-mail. Laura Hunter, van Corporate Vision stuurde ons het bericht dat Meester Max een award had gewonnen voor de Beste Online Nederlandse Privélessen 2022 .


De Jury, bestaande uit Martyn Walters, Jeremy Roe, Laura Hunter en Steve Simpson heeft gelet op de volgende onderdelen:

- client dedication
- innovation
- business growth
- longevity
- online reputation
- customer feedback
- business performance


De coronapandemie heeft het onderwijs onder druk gezet. Er is behoefte aan nieuwe, innovatieve manieren om les te geven, te leren en les te krijgen. Er is veel behoefte aan kwalitatief, goed onderwijs en leermateriaal. Daarom is Corporate Vision er trots op dat ze al vier jaar een platform bieden waarbij de inspanningen van onderwijsaanbieders worden gevierd.

In de afgelopen jaren heeft het team van Meester Max al meerdere nominaties en een ondernemersprijs in de wacht gesleept.

In 2019 zijn we genomineerd voor de Stronger Together Award van de NBCC (Netherlands British Chamber of Commerce)

In 2021 hebben we de VertrekNL Ondernemersprijs gewonnen.

In 2021 zijn we genomineerd voor de SME Award van de NBCC .

En in 2022 is ons harde en mooie werk dus beloond met de award 'Best Online Private Dutch Lessons Provider 2022' .

Op een goed jaar en een heel mooi nieuw schooljaar!


VertrekNL Ondernemersprijs - Meester Max wint ondernemersprijs voor nieuw onderwijsconcept - Meester Max - online Nederlandse les

“Het team van Meester Max is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Waar ik in m'n eentje begon met Nederlandse lessen thuis aan de keukentafel bij Nederlandse expats in Surrey (Engeland), zijn we nu met een groep bevlogen en bevoegde docenten lessen aan het verzorgen aan leerlingen verspreid over de hele wereld. We verzorgen lessen vanuit Nederland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Nepal en de Verenigde Staten. Onze leerlingen wonen in 37 verschillende landen. Het is fantastich om dit unieke onderwijsconcept te mogen sturen en te zien hoe onze docenten uitblinken in het verzorgen van de allerbeste online Nederlandse lessen.

Ik ben trots op deze groep toppers en we zullen tijdens het volgende MeesterMaxscholingsweekend in Utrecht zeker ook dit succes vieren met de groep!

Rob, oprichter & docent IB