Meester Max Meeloper

Wanneer je kiest voor de online Nederlandse lessen van Meester Max, dan krijg je bij aankoop van een strippenkaart een welkomstpakketje thuisgestuurd.


Een logboek om de vooruitgang bij te houden

In het welkomstpakketje zit sowieso een wisbordje . De Meeloper krijg je bij aankoop van strippenkaart zilver, goud en platinum . De Meeloper is ontwikkeld door het docententeam van Meester Max. Tijdens de Meester-Maxdag 2019 bespraken we hoe we een logboek konden inzetten om de voortgang van de lessen bij te houden. Maatwerk, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak zijn de belangrijkste bouwstenen van Meester Max . Hoe zouden we ervoor kunnen zorgen dat we deze vrijheid en flexibiliteit en diversiteit waarborgen, terwijl we tegelijkertijd heel goed bij kunnen houden wat er iedere les is gebeurd?


De Meeloper biedt inzicht


In de Meeloper geeft de leerling of student iedere les aan wat er die les is geleerd. Waar een jongere leerling letters of steekwoorden noteert, kan een oudere leerling beknopt samenvatten wat de belangrijkste lesstof was.

Ook wordt er gereflecteerd. Wat is er moeilijk? Waar worden nog fouten gemaakt en wat behoeft aandacht in de komende lessen?

Daarnaast is er ruimte voor aantekeningen, zoals de regels van 't Kofschip of het noteren van zogenaamde weetwoorden.

In de meeloper staan verder ook nog een aantal waardevolle illustraties. Tijdens de les worden die er ook af en toe bij gepakt.


Mocht je geïnteresseerd zijn in zo'n meeloper en onze online Nederlandse lessen, neem dan gerust contact met ons op. We zullen je eerst een vragenlijst sturen. Door ons zoveel mogelijk informatie te geven, kunnen wij je een gratis proefles aanbieden met de docent die het best past bij de leerstijl en de beschikbaarheid van de leerling .

Meester Max - Nederlandse les op maat - Edukans - Schoolmaatjes - IB Dutch
Meester Max Mail - Schrijf je nu gratis in
Wat maakt Meester Max uniek?